Lego League

Tybjerg Privatskole har deltaget i den internationale videnskabsturnering First Lego League siden 2012.

Turneringen spænder over tre discipliner:

• Forskning & Markedsføring
  • Teknologi
  • Samarbejde

Turneringens deltagere er skoleelever i alderen 10-16 år. Sorø-turneringen for skolerne i Region Sjælland er en del af First Lego League Scandinavia.

Eleverne stiller op i hold. Vores hold hedder Team Tybjerg MyConnects og er sammensat på tværs af klassetrin. Tilbage i 2013 opnåede Team Tybjerg MyConnects en flot anden plads i teknologi. Året efter, 2014, var forventningerne derfor også ekstra høje og det lykkedes da, at komme hjem med 2 ud af 8 mulige førstepriser. En i samarbejde og en i markedsføring, hertil kom en tredje plads i teknologi.

Forløbet op til konkurrencen er karakteriseret af en længere proces med projektbeskrivelser, teknisk træning og megen hårdt og koncentreret, men spændende arbejde.